Young Living este o marcă de produse de uz casnic cu renume mondial, venerată și respectată pentru nenumăratele beneficii pe care le aduce umanității. Oferind cele mai pure uleiuri esențiale și produse pe bază de uleiuri din lume, alături de angajamentul nostru entuziast de a ajuta tot mai mulți oameni să obțină starea de bine în toate aspectele vieții lor, suntem protagoniștii mișcării moderne pentru promovarea uleiurilor esențiale. Se pregătește o revoluție globală a stării de bine, orientată spre rezultate, iar Young Living este în fruntea tuturor.

Fermele Young Living se remarcă în industria uleiurilor esențiale și stabilesc standardul în materie de distilare a uleiurilor esențiale. Iată de ce fermele noastre de uleiuri esențiale au un rol atât de important în cadrul promisiunii noastre Seed to Seal®, prin care ne angajăm să oferim uleiuri esențiale pure, cu acțiune puternică, pentru locuințele din întreaga lume. Am investit timp și resurse fără precedent, pentru a ne asigura de faptul că aceste standarde sunt prioritare la fiecare dintre fermele noastre de la nivel global, la fermele partenere și la furnizorii certificați Seed to Seal, astfel încât locuința și familia ta să aibă parte de tot ceea ce este mai bun de la natură.

Young Living

În calitate de lider mondial în domeniul uleiurilor esențiale, credem că fiecare dintre noi merită o viață plină de bogăție și stare de bine. Viziunea noastră este aceea de a aduce beneficiile transformatoare ale uleiurilor esențiale în fiecare casă și familie, indiferent de stilul de viață.

Povestea noastră începe cu peste 20 de ani în urmă, cu o distilerie de uleiuri esențiale simplă, construită în casă. Astăzi, comunitatea și fermele noastre sunt răspândite pe tot globul. Datorită angajamentului nostru dovedit de a oferi tot ceea ce este mai bun în natură, milioane de oameni au încredere în calitatea superioară a uleiurilor noastre esențiale.

Stilul Nostru de Viață

Credem că din viață nu trebuie să lipsească împlinirea și stima de sine. Cum le obținem? Prin deciziile din viața de zi cu zi. Am văzut cum alegerile pozitive consecvente pot avea un efect remarcabil asupra stării de bine și a sentimentului general de fericire. De aceea, depunem eforturi pentru a face, în fiecare zi, câte un mic pas către o viață mai echilibrată. Pentru noi, uleiurile esențiale sunt mijlocul simplu și natural de a reuși.

Utilizând aceste puternice resurse, milioane de oameni își susțin sănătatea și își îmbunătățesc căminele prin puterea pură a naturii.

Sursa: youngliving.com