Descarca ghidurile doTerra pentru a descoperii mai mult din beneficiile uleiurilor esentiale.

Ghidul produselor dōTERRA

Ce sunt uleiurile esentiale? De unde incep? Utilizari?

Info esentiale dōTERRA

Aprovizionare Responsabilă, Testare Științifică Inovativă, Cercetări Medicale Inovative, Aplicarea Uleiului Esențial, Siguranța Uleiului Esențial, Uleiuri Esențiale Unice

Ce este diferit la dōTERRA

Când folosești un ulei esențial dōTERRA, folosești un ulei pur, fără agenți de contaminare, substanțe de umplere sau elemente de denaturare. dōTERRA a creat un standard pentru a se asigura că uleiurile sale sunt 100% pure, ceva ce nu existase până atunci în industria uleiurilor esențiale.

Fiecare lot de uleiuri esențiale doTERRA trece printr-un proces riguros de testare. Fiecare ulei este apoi trimis la un laborator terț independent, pentru testare și validare suplimentară. Rezultatul final îl reprezintă uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, produse pe care tu și familia ta le puteți folosi cu încredere și în siguranță în fiecare zi.

De unde provin uleiurile esențiale dōTERRA?

Când vine vorba de uleiuri esențiale de calitate, trebuie să reținem un lucru: totul începe de la sursă. dōTERRA se concentrează pe practici responsabile și durabile de obținere a materiilor prime, prin care produce numai uleiuri esențiale de cea mai bună calitate – indiferent de costuri. Pentru noi, protecția mediului în timpul procesului de producție și oferirea unui tratament echitabil tuturor recoltatorilor și cultivatorilor reprezintă o prioritate fundamentală.