• Cunoscut pentru nuanța sa bogată, aroma caldă și lemnoasă, uleiul esențial de cedru oferă o mulțime de beneficii. Este specific climatelor reci, se dezvoltă la altitudini înalte și crește până la 100 de picioare. Cedrul se remarcă prin dimensiunea și puterea sa, având o mireasmă care echilibrează şi care evocă sentimente de sănătate și vitalitate. Aplicat local, Cedrul are proprietăți de curățare. În plus, Cedrul este utilizat frecvent în terapia de masaj pentru a relaxa și liniști corpul și mintea.
 • Uleiul esenţial de chiparos se obţine din ramurile acestui arbore înalt, veşnic verde. Are o aromă proaspătă, curată care energizează şi înviorează. Chiparosul este folosit frecvent la masaje şi în centre spa.
 • Out of stock
  Sale!

  Ghimbir, doTERRA, 15 ml

  187,00 lei
  Recent adus din Madagascar, uleiul esenţial de ghimbir este extras din rizomul proaspăt al ghimbirului – tulpina subterană a plantei care iese din ramificaţiile rădăcinii. Un ingredient indispensabil în multe feluri de mâncare asiatice, ghimbirul are un gust iute şi puternic când este folosit ca mirodenie. În tradiţia vestică, ghimbirul este folosit cel mai mult la dulciuri – pâinea cu ghimbir (gingerbread) şi biscuiţii cu ghimbir (ginger snaps) sunt doar două exemple. În cazul uzului intern este cunoscut ca adjuvant digestiv şi pentru ameliorarea indigestiilor ocazionale sau a stărilor de greaţă.* Uleiul esenţial de ghmbir poate fi aplicat local sau inhalat pentru o aromă liniştitoare.*
 • Prima atestare documentară a grapefruitului datează din 1750 şi este făcută de Rev. Griffith Hughes care îl numeşte “fructul interzis” şi una dintre “cele şapte minuni din Barbados”. Denumirea de grapefruit este atribuită faptului că aceste fructe cresc grupat, asemănător ciorchinelor de struguri (grape – strugure în limba engleză,n.tr). Cunoscut pentru gustul său răcoritor şi acrişor, grapefruitul este un fruct rotund, galben-portocaliu al unui arbore de citrice, veşnic verde. Uleiul esenţial de grapefruit se obţine din coaja fructului şi este apreciat pentru utilizările şi beneficiile multiple. Pe lângă faptul că oferă o aromă puternică în diverse preparate culinare, grapefruitul este cunoscut pentru proprietăţile sale de curăţare şi purificare.
 • Fiind unul din cele mai bine vândute uleiuri esenţiale dōTERRA, Lămâia are multiple beneficii şi utilizări. Când este adăugată în apă, Lămâia oferă un plus de prospeţime şi sănătate de-a lungul zilei. Lămâia se adaugă des la mâncăruri pentru aromatizarea deserturilor şi a preparatelor culinare. Lămâia are o aromă energizantă şi reconfortantă care conferă o stare de voioşie, bună dispoziţie şi bucurie.
 • O planta inalta, perena, Lemongrass are o aroma delicata de citrice si este folosita in bucataria asiatica in supe, ceaiuri si in asezonarea pestelui, carnii de pasare, de vita si a fructelor de mare. În plus față de aroma sa unică, uleiul esențial de Lemongrass promovează digestia sănătoasă și acționează ca un tonic general al organismului atunci când este ingerat. Este de asemenea purificator și tonifiant atunci când este aplicat pe piele și este utilizat frecvent în produsele de îngrijire a pielii datorita acestor beneficii. Lemongrass este un ulei ideal pentru utilizarea în terapia cu masaj. Lemongrass are o aromă picantă, erbacee care poate spori gradul de conștientizare și poate promova o perspectivă pozitivă.
 • Out of stock
  Sale!

  Mir, doTERRA, 15 ml

  187,00 lei
  Dovezile antice arată că mirul era considerat atât de valoros încât uneori preţul lui era echivalent cu cel al greutăţii sale în aur. Uleiul esenţial de mir provine din răşina vâscoasă a unui arbust mic, spinos, care a fost folosit de secole datorită beneficiilor sale pentru sănătate, atât pentru uz intern cât şi extern. De-a lungul timpului, mirul a fost folosit la fumigaţii în cădelniţe, ca parfum sau ca remediu. A fost utilizat de asemenea la îmbălsămare şi în ceremoniile religioase. Mirul are proprietăţi puternice de curăţare, în special pentru gât şi cavitatea bucală. Este calmant pentru piele când este aplicat local - are un efect de întinerire asupra tenului şi îi conferă supleţe – promovează echilibrul emoţional şi o stare de bine când este difuzat.
 • Out of stock
  Sale!
  Este suficient de mare incat sa ajunga pentru o durata decenta de timp, dar si suficient de mic sa poata fi strecurat in orice buzunar al hainelor. Astfel devine cea mai practica varianta pentru folosirea locala uleiurilor sau a amestecurilor de uleiuri esentiale. Bila din inox, metal de buna calitate, asigura aplicarea si dispersarea uniforma a preparatelor aromaterapeutice indiferent de vascozitate.
 • Out of stock
  Sale!

  Este suficient de mare incat sa ajunga pentru o durata decenta de timp, dar si suficient de mic sa poata fi strecurat in orice buzunar al hainelor. Astfel devine cea mai practica varianta pentru folosirea locala uleiurilor sau a amestecurilor de uleiuri esentiale.

  Bila din inox, metal de buna calitate, asigura aplicarea si dispersarea uniforma a preparatelor aromaterapeutice indiferent de vascozitate.

Go to Top