Cedru, doTERRA, 15 ml

95,00 lei

Cunoscut pentru nuanța sa bogată, aroma caldă și lemnoasă, uleiul esențial de cedru oferă o mulțime de beneficii. Este specific climatelor reci, se dezvoltă la altitudini înalte și crește până la 100 de picioare. Cedrul se remarcă prin dimensiunea și puterea sa, având o mireasmă care echilibrează şi care evocă sentimente de sănătate și vitalitate. Aplicat local, Cedrul are proprietăți de curățare. În plus, Cedrul este utilizat frecvent în terapia de masaj pentru a relaxa și liniști corpul și mintea.

Categorie: Etichete: , , , , ,

Descriere

UTILIZĂRI
• În timpul rutinei faciale, adăugați una până la două picături la loţiunea tonică sau la loțiunea hidratantă pentru a promova o piele curată și sănătoasă.
• Puneţi o picătură pe un tampon de vată şi asezaţi-l în dulap pentru o aromă proaspătă şi pentru a îndepărta mirosurile neplăcute.
• Adăugaţi ulei esenţial de cedru în cada de baie pentru o experienţă relaxantă de spa.

INDICAŢII DE UTILIZARE
Difuzie: Puneţi trei sau patru picături în difuzorul dorit.
Uz extern: Pentru masaj, amestecați 5 picături cu cca. 10 ml de ulei purtător. Pentru îmbăiere, amestecați 5 picături cu cca. 5 ml de ulei purtător. Pentru parfumare, amestecați 1 picătură cu 10 picături de ulei purtător

PRECAUŢII
Posibilă sensibilitate cutanată. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteți sub îngrijirea medicului, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile

Partea plantei: lemn
Metoda de extracţie: distilarea cu abur
Descrierea aromei: erbacee, camforoasă
Componentele chimice principale: α-cedren,
cedrol, tujopsen

BENEFICII PRIMARE
• Promovează relaxarea
• Ajută la menținerea aspectului sănătos al pielii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cedru, doTERRA, 15 ml”
Go to Top