Sticla Roll-On 10 ml pentru uleiuri esentiale

8,00 lei

Stoc epuizat

Este suficient de mare incat sa ajunga pentru o durata decenta de timp, dar si suficient de mic sa poata fi strecurat in orice buzunar al hainelor. Astfel devine cea mai practica varianta pentru folosirea locala uleiurilor sau a amestecurilor de uleiuri esentiale.

Bila din inox, metal de buna calitate, asigura aplicarea si dispersarea uniforma a preparatelor aromaterapeutice indiferent de vascozitate.

Stoc epuizat

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Este reincarcabil, aspect care il face perfect pentru pregatirea produselor aromaterapeutice homemade,  si potrivit pentru:

  • uleiuri esentiale

  • retete preparate din uleiuri esentiale

  • diluarea uleiurilor esentiale

  • mixuri uleioase cu aplicatie locala

  • parfumuri

De exemplu poti combina si depozita in el compozitii pentru zgârieturi, pișcături, dureri de cap, concentrare, rău de mașină, nas infundat si respiratie greoaie, relaxare sau anti-stres etc.

Pentru diluarea uleiurilor esentiale se pot folosi uleiuri vegetale de buna calitate, de exemplu ulei de cocos, ulei de jojoba, ulei de migdale. Se pune in recipient uleiul vegetal baza, apoi se adauga cateva picaturi de ulei esential, din unul sau mai multe uleiuri.

Concentratia (numarul de picaturi de ulei esential) tine cont de tipul uleiului esential, necesitati si recomandari terapeutice, precum si de varsta persoanei pentru care se pregateste amestecul.

S-ar putea să-ți placă și…

Go to Top